Rondetafel Marketing Automation

Rondetafel Marketing Automation

De kracht van marketing automation wordt in meerdere markten nog niet ten volle benut. Daarom willen we marketing leaders en professionals bij elkaar brengen om deze mogelijkheden te ontdekken.

Heeft of krijgt u te maken met marketing automation? Neem dan kostenloos deel aan de rondetafel over marketing automation. Wij verwachten u tussen 12:30 – 17:30 bij Wijnfort Jutphaas in Nieuwegein op woensdag 27 juni. Tijdens de rondetafel discussiëren we over de huidige status van marketing automation. En discussiëren we over de impact en uitdagingen die we de komende jaren kunnen verwachten. Na de rondetafel zullen we onder begeleiding van een wijnkenner enkele wijnen proeven. Hierna is er de mogelijkheid tot netwerken.

U gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten!

Het programma

12:30 Ontvangst – Door uw gastheer Diederik Martens.
13:00 Rondetafel Marketing Automation – Wij nodigen ook marketing automation veteranen uit andere industrieën uit, zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan de discussie.
15:00 Wijnproeverij – Onder begeleiding van een wijnprofessional worden 2 witte en 2 rode wijnen geproefd.
16:30 Netwerkenborrel – Leg connecties met vakgenoten, zodat u ook na de rondetafel contact kunt blijven houden.

Wijnfort Jutphaas

Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein, Nederland: https://goo.gl/maps/f4zAa1EVXEF2 

Fort Jutphaas is gebouwd in 1820 als het eerste fort van de Hollandse waterlinie. De linie is aangelegd tussen 1815 en 1940. Het is een strook land van 85 kilometer lang en gemiddeld 5 kilometer breed tussen Muiden aan de voormalige Zuiderzee tot aan de Biesbosch in Noord Brabant.

De waterlinie is uniek in de wereld als verdedigingslinie. Het bestaat uit 50 verschillende forten die met elkaar verbonden zijn door duizend waterbouwkundige werken en militaire objecten. De bedoeling was om het gebied onder water te zetten in tijden van oorlog ter voorkoming dat de vijand Holland zou kunnen binnen vallen.

In 1959 verkoopt defensie het fort aan jonkheer Calkoen en het krijgt de bestemming wijnkooperij/wijnhandel. Jonkheer Calkoen drijft de wijnhandel 26 jaar en verkoopt het fort in 1973 aan wijnkenner Kortekaas die de wijnhandel tot bloei bracht.

In 2008 na het overlijden van de heer Kortekaas wordt het fort over genomen door Fort Jutphaas BV. De huidige eigenaren zijn de gebroeders Rob en Marco Peek en de heer Rob Rietveld die gezamenlijk het fort een nieuwe (horeca)bestemming geven.